Tratament – Mască pentru păr K18

Tratament – Mască pentru păr K18 este acum disponibil și la noi în țară și implicit la noi în salon! K18-Peptide are o formulă unică, patentată, care reface părul și îl aduce în starea sa originală: sănătos si întinerit! Un tratament bioactiv, în 2 pași, ce lucrează la nivel molecular ce pregătește, protejează și repară părul în timpul proceselor chimice din salon – astfel parul își recapătă tinerețea și sănătatea în doar câteva minute.

Tratament - Mască pentru păr K18

Tratament – Mască pentru păr K18, livrează aminoacizii în cortexul firului de păr ce refac și reconectează lanțul de keratină care a fost distrus, părul fiind vizibil reparat în doar 4 minute. Pot fi utilizate imediat după procesele chimice din salon pentru a repara deteriorarea care intervine odată cu acest proces, dar și acasă pentru a păstra rezultatele cat mai mult timp.

Peptidele K18 transformă chiar și cel mai deteriorat păr (deteriorat din diverse cauze: servicii chimice sau unelte termice/mecanice)! Acesta își recapătă starea inițială. Oferă rezultate de lungă durată care nu se duc la spălat. Acest tratament concentrat devine natural o parte integrată din păr; astfel mimează structura unică a parului – acesta este refăcut imediat dar și în timp.

Cum o confirmă și Alina Harabagiu, părul se simte infinit mai sănătos după, pozele nu reflectă acest lucru suficient (înainte îl simțea precum o matură)

Mai multe detalii despre acest produs, aici!

Află mai multe despre serviciile de coafor Yummy Mummy!

Tarif

  • Cost spălat + tratament + coafat păr scurt / mediu = 110 lei
  • Păr lung/des/foarte lung (în funcție de cantitatea de produs) = 130-150 lei