Tratament cu KERATINĂ pentru păr

Tratamentul cu keratină de la Alfaparf Milano

Tratamentul cu KERATINĂ pentru păr, de la Alfaparf Milano. Îți dorești un par mai mătăsos și mai drept? Tratamentele cu keratină pentru îndreptarea părului sunt o opțiune populară în saloane.

Dacă vă gândiți să le încercați, iată ce ar trebui să știți: Ce este keratina? Keratina este o proteină specială care se găsește în componenta părului, pielii și a unghiilor. Keratina este o proteina protectoare, de aceea unii oameni cred că suplimentele de keratina, produsele și tratamentele ce conțin această proteină va pot ajuta să vă întăriți părul și să îl faceți mai sănătos.

Cum funcționează? Un stilist aplică acest produs de îndreptare a părului și apoi folosește căldura plăcii de întins părul pentru a sigila produsul în fibra capilară. Procesul durează aproximativ 90 de minute sau mai mult, în funcție de lungimea părului.

Tratamentul cu keratină

Este dedicat pentru tipurile de par rebel! Utilizarea acestui produs vă va oferi un păr revitalizat, mai ușor de pieptănat și aranjat. Totodată, acest tratament se adresează pentru tipurile de păr sănătos, dar vreți să îi dați un plus de strălucire.

Procedura de aplicare a tratamentului durează între 2 și 4 ore, în funcție de lungimea și desimea părului și textura firului de păr. Kitul Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy conține patru produse care acționează împreună pentru obținerea unui păr drept, mătăsos și strălucitor:

  1. Șampon fără sulf  – pentru curățarea în profunzime a scalpului și deschiderea cuticulei, pregătind părul pentru tratamentul de netezire.
  2. Loțiune de îndreptare a firului de păr cu keratină – în contact cu căldura, rearanjează lanțurile de keratină ale părului și le netezște, fără a fi nevoie de substanțe chimice pentru distrugerea punților de sulf din fibra capilară.
  3. Mască rehidratantă – previne și încetinește procesul natural de deshidratare.
    Părul rămâne revitalizat, strălucitor, ușor de pieptănat și coafat.
  4. Cremă pentru modelarea termică a părului – contribuie la menținerea și intensificarea efectelor cosmetice în timpul tratamentului.   

Tarif

  • Păr Mediu (nu depășește linia umerilor): 350 Lei;
  • Păr Lung (nu depășește linia omoplaților): 450 Lei
  • Păr Foarte Lung / Des: 550 Lei