Tratament de LAMINARE păr Glossynation

👉 Tratament de LAMINARE păr Glossynation – Laminarea părului presupune consolidarea unui film protector la suprafaţa firului de păr. Acest proces care are ca efect final imediat un păr lucios şi mai puternic, hidratat și strălucitor.

Medavita lansează gama #Glossynation, un tratament de laminare a părului diferit de orice alt tratament existent.

👉 Rezultatele sunt imediate, de durată și sigure pentru păr.

Tratament de LAMINARE păr Glossynation

Ingredientele active

  • Extractul de floare de mullein / lumânărica,
  • proteinele de migdale dulci (sursă de colagen). Protejează părul împotriva stresului oxidativ. Captează și reflecta razele UV și creează un film protector și hidratant în jurul părului, uniformizând și protejând cuticula.

⚠️ A nu se confunda cu îndreptarea cu keratină! Procesul de laminare echivalează cu hidratarea în profunzime și cu netezirea. Acesta oferă greutate părului și luciu, efecte care pot să dureze și până la o lună, dacă este și menținut.

Îți dorești un păr fin la atingere, moale și mătăsos, cu strălucire intensă, catifelat și elastic? Tratament de LAMINARE păr Glossynation, o soluție inovativă!

În plus, laminarea părului închide cuticulele. Așadar, protejează părul de factorii distructivi, hidratează și hrănește firul de păr și previne chiar apariția vârfurilor despicate.

În plus, are și efect anti-static, deci previne electrizarea și încurcarea părului.

Cost: 150 lei păr mediu; 200 lei păr lung, 250 lei păr des/ foarte lung.

Solicită Programare