Tratament cu KERATINĂ pentru păr de la ALFAPARF Milano

Iti doresti un par mai matasos si mai drept? Tratamentele cu keratina pentru indreptarea parului sunt o optiune populara in saloane. Daca va ganditi sa le incercati, iata ce ar trebui sa stiti: Ce este keratina? Keratina este o proteina speciala care se gaseste in componenta parului, pielii si a unghilor. Keratina este o proteina protectoare, de aceea unii oameni cred ca suplimentele de keratina, produsele si tratamentele ce contina aceasta proteina va pot ajuta sa va intariti parul si sa il faceti mai sanatos. Cum functioneaza? Un stilist aplica acest produs de indreptare a parului si apoi foloseste caldura placii de intins parul pentru a sigila produsul in fibra capilara. Procesul dureaza aproximativ 90 de minute sau mai mult, in functie de lungimea parului.

Tratamentul cu keratină este dedicat pentru tipurile de par rebel! Utilizarea acestui produs vă va oferi un păr revitalizat, mai ușor de pieptănat și aranjat. Totodată, acest tratament se adresează pentru tipurile de păr sănătos, dar vreți să îi dați un plus de strălucire.

Procedura de aplicare a tratamentului durează între 2 și 4 ore, în funcție de lungimea și desimea părului și textura firului de păr. Kitul Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy conține patru produse care acționează împreună pentru obținerea unui păr drept, mătăsos și strălucitor:

  1. Șampon fără sulf  – pentru curățarea în profunzime a scalpului și deschiderea cuticulei, pregătind părul pentru tratamentul de netezire.
  2. Loțiune de îndreptare a firului de păr cu keratină – în contact cu căldura, rearanjează lanțurile de keratină ale părului și le netezște, fără a fi nevoie de substanțe chimice pentru distrugerea punților de sulf din fibra capilară.
  3. Mască rehidratantă – previne și încetinește procesul natural de deshidratare.
    Părul rămâne revitalizat, strălucitor, ușor de pieptănat și coafat.
  4. Cremă pentru modelarea termică a părului – contribuie la menținerea și intensificarea efectelor cosmetice în timpul tratamentului.   

Pret

  • Par Scurt – Mediu: 250 Lei;
  • Par Lung: 350 Lei
  • Par Foarte Lung / Des: 450 Lei

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *