Prezentare Salon Înfrumusețare

Prezentare Salon Înfrumusețare Yummy Mummy. Ca mama, poate fi foarte greu să găsești timp pentru tine. Să ai grijă de copii este până la urmă o ocupație mai mult decât full-time, în ciuda zicalei „stai acasă cu copiii”. Aici la Salonul Yummy Mummy încercăm sa iți facem viața un pic mai ușoară. Te scăpăm de stresul unei vizite la salon când ai copiii după tine sau găsirea unei persoane sa stea cu ei.

Vei găsi jucării potrivite chiar și pentru copii foarte mici, spațiu de alăptat și de schimbat copilul, scoica pentru copiii care vor sa tragă un pui de somn cât mămica se răsfață.

Fii la curent cu toate ofertele și pachetele speciale pe pagina de Facebook Salon Yummy Mummy

Prezentare Salon Înfrumusețare

Pe lângă tratamentele clasice găsite în orice salon, am venit cu soluții speciale pentru situațiile cu care se confrunta o femeie însărcinata sau o proaspăta mămică.

Pe lângă tratamentele împotriva căderii părului, la noi veți găsi și vopsea fără amoniac pentru acoperirea firelor de par albe. Puteți efectua o schimbare de look fără a afecta fătul din burtica sau bebelușul prin alăptare.

Pe lângă îngrijirea copilului, trebuie să faci foarte multe lucruri, cu o frecvență mult mai mare decât o făceai în mod obișnuit.

Prezentare Salon Înfrumusețare

Toate aceste activități ne pun la încercare mâinile foarte mult. Manichiura și pedichiura nu mai rezista ca înainte, pielea se usucă mai repede. Soluția noastră este oja CND (Creative Nail Design). Are un timp de purtare mult mai lung decât alte oje profesionale existente în saloane.

Produse Premium

Gama Vinylux rezistă pe unghii până la 7 zile, iar gama Shellac, oja semipermanentă, rezistă până la 14 zile. Odată cu manichiura se va face și un masaj al mâinilor pentru a îngriji pielea pusă la încercare.

Prezentare Salon Înfrumusețare – vezi toate serviciile oferite de salon

Solicită Programare