Epilat cu ceara RICA

Beneficiaza si tu de cea mai sigura si eficienta epilare cu produse RICA. Pentru zonele sensibile (inghinal si axial) folosim ceara traditionala care este aruncata dupa fiecare utilizare, iar in rest ceara de unica folosinta, procesul de epilare fiind extrem de igienic.

RICA a venit cu o abordare unica inca de la inceput pozitionand produsele din ceara in segmentul produselor cosmetice, un concept diferit fata de alte branduri. Astfel a luat nastere o formula brevetata care include uleiuri vegetale hranitoare, dioxid de titan care confera elasticitate, glyceryl rosinate care tine locul colofoniului atat de controversat, oxidul de zinc anti-inflamator si anti-iritant si ceara naturala de albine. Acest complex de ingredienti ofera o performanta superioara cerii si o experienta corporala mult mai placuta si mai putin dureroasa.

Care este tehnica Rica?

Respectarea celor trei pasi esentiali:

1. pregatirea
2. epilarea totala
3. tratarea zonei epilate.
1. Gelul pre-epilator cu lapte de bumbac este delicat si pregateste pielea pentru epilare, este absorbit de piele, favorizeaza o aderenta optima a cerii. Laptele de bumbac este imbogatit cu extract de galbenele pentru o actiune emolienta si cicatrizanta 100% naturala.

2. Epilarea totala a zonelor sensibile este o procedura care face obiectul unei specializari specifice in ingrijirea corporala. Este vorba de linia braziliana cu unt de avocado, bogata in vit. A, D si E, cu efect antioxidant, fara colofoniu, parfum si coloranti artificiali. Aceasta ceara este de unica folosinta, nu arde, scoate firele care au cel putin 2-5 mm, nu irita pielea, nu lasa pielea lipicioasa, e elastica, nu rupe firele, in concluzie e cea mai eficienta.

3. Lotiunea post epilare cu ulei de avocado, ulei de migdale dulci si extract de aloe vera pentru a vindeca, calma si proteja. Aceasta lotiune se recomanda si pentru ingrijirea zonei epilate in urmatoarele saptamani, acasa, dupa gomajul saptamanal, pana la urmatoarea sedinta de epilat. Astfel firele nu mai cresc pe sub piele si nu mai apare foliculita.

RICA este certificata ECOCERT, organizatie de control si certificare specializata in sectorul international de produse organice. Valorile de baza Rica sunt o sursa de mandrie si reprezinta acel “ceva” care diferentiaza Rica de alte branduri. Aceste valori sunt: cercetarea si dezvoltarea in propriul laborator, controlul permanent al calitatii, productia optimizata, marketing-ul si promovarea in peste 60 de tari, educatia si inspiratia pentru un succes garantat.