Yummy Mummy Salon infrumusetare pentru mamici

Ca mama, poate fi foarte greu sa gasesti timp pentru tine. Sa ai grija de copii este pana la urma o ocupatie mai mult decat full time, in ciuda zicalei “stai acasa cu copiii”. Aici la Salonul Yummy Mummy incercam sa iti facem viata un pic mai usoara, scapandu-te de stresul unei vizite la salon cand ai copiii dupa tine sau gasirea unei persoane sa stea cu ei.

La noi in salon veti gasi persoane certificate in ingrijirea copilului si in acordarea de prim-ajutor. Vei gasi jucarii potrivite chiar si pentru copii foarte mici, carti si dvd-uri pentru copii mai mari, spatiu de alaptat si de schimbat copilul, scoica pentru copiii care vor sa traga un pui de somn cat mamica se rasfata.

 

Yummy Mummy Salon infrumusetare pentru mamici – Bucuresti, Tineretului

Pe langa tratamentele clasice gasite in orice salon, am venit cu solutii speciale pentru situatiile cu care se confrunta o femeie insarcinata sau o proaspata mamica.

Pe langa tratamentele impotriva caderii parului, la noi veti gasi si vopsea fara amoniac pentru acoperirea firelor de par albe sau pur si simplu pentru o schimbare de look fara a afecta fatul din burtica sau bebelusul prin alaptare.

 

Ca si mamica, pe langa ingrijirea copilului, trebuie sa faci foarte multe lucruri, de la curatenie, mancare, spalat vase, cu o frecventa mult mai mare decat o faceai in mod obisnuit. Toate aceste activitati ne pun la incercare mainile foarte mult. Manichiura si pedichiura nu mai rezista ca inainte, pielea se usuca mai repede. Solutia noastra este oja CND (Creative Nail Design) care are un timp de purtare mult mai lung decat alte oje profesionale existente in saloane. Gama Vinylux rezista pe unghii pana la 7 zile, iar gama Shellac, oja semipermanenta, rezista pana la 14 zile. Odata cu manichiura se va face si un masaj al mainilor pentru a ingriji pielea pusa la incercare a mamicilor.

Te invitam sa vizitezi Galeria Foto!